angsnas

Välkommen till Ängsnässkolan

Vi är en mellanstadieskola med årskurserna 4-6. Vår skola ligger nära centrum, bussar och pendeltåg, simhall och bibliotek. I närområdet finns härliga möjligheter till naturupplevelser. Från vår skola går eleverna med goda kunskaper, stärkt självförtroende, lust att lära och nyfikenhet på livet!

«mars 2015»
måntisonstorfrelörsön
2324252627281
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

Till kalendariet »

Matsedel V.13

Varje dag serveras en brödbuffé och som oftast även har hembakat surdegsbröd, ett rikligt salladsbord, minst 2 olika varmrätter som alla får välja mellan samt vatten och mjölk

Måndag Restdag

Tisdag Kycklinggratäng med basmatiris (Eko), Veg: Kesoburritos med tomatsalsa (Eko)

Onsdag Tempurbakat torsk med kall sås och kokt potatis (MSC/Eko) Veg: Vegbiff med tomatsås och klyftpotatis (Eko)

Torsdag Pannbiff med svampsås och klyftpotatis (Eko), Veg: Potatis- och rotfruktsgratäng med grillad halloumi (Eko)

Fredag Kalops med kokt potatis och rödbetor (Eko), Veg: Broccolipaj med grönsallad och krämig dressing (Eko)

« Föregående Nästa »

Dela med dig:
Bokmärk och dela
Vad är det här?
vi i femman tv-kval

5:e plats i Vi i femman

Ängsnässkolan blev femma i det stora kvalet till Vi i femman och missade därmed precis en plats till den tv-sända finalen.Serina och Pontus är de två elever från klass 5B från Ängssnässkolan som vann länsfinalen och som tävlade om en av fyra platser i den tv-sända riksfinalen.Vid kvalet tävlade de 25 femteklasser som vunnit i sitt län mot varandra, och de klasser med högst poäng får åka till Malmö och den TV-sända finalen. Ängsnässkolan landade på 40 poäng, samma poäng som femteklassen från P4 Jönköping, men eftersom Ängsnäsklassen gjorde en gruppuppgift lite långsammare hamnade de på femteplats och precis utanför finalen. Det var ju så snubblande nära! Pontus och Serina har fått en fantastisk stöttning genom hela tävlingen av sina klasskamrater och parallelklasserna! En femte plats ska firas!


Fritids Olympen har nu en egen blogg!

Fritids Olympen har nu en egen blogg. Där kan du hitta all möjlig information som rör fritidsverksamheten.
Till bloggen Fritids Olympen.


Schema

Nu kan du se ditt schema på webben!


Ängsnäs Klubbar

Från och med detta läsår engagerar sig alla elever i en klubb under Elevens val lektionen. Eleverna har fått välja klubb efter intresse, det vill säga klubben består av elever från alla årskurser. Ett kul sätt att mötas och arbeta över årskursena. Vi har Aktivitets- och Bildklubben, Kör, Elevråd, Skolbloggen, VIP matte och VIP engelska. Det är ett brett urval av olika saker eleverna kan egagera sig i.


Se filmen om våra skolor!

I filmen, som är cirka 3 minuter lång, presenterar vi våra skolor. Elever, lärare, fritidspersonal, skolledning och vår kock berättar om vår verksamhet och vad som kännetecknar Ängsnässkolan och Hörningsnässkolan. Se filmen

skriv ut sidan
banner_grsk_webb2015
Pojke står framför en jordglob

Klagomål

Har du klagomål som gäller skolan? Klicka på länken nedan för att komma till kommunens klagomålshantering för grundskolan.

Klagomålshantering