angsnas

Välkommen till Ängsnässkolan

Vi är en mellanstadieskola med årskurserna 4-6. Vår skola ligger nära centrum, bussar och pendeltåg, simhall och bibliotek. I närområdet finns härliga möjligheter till naturupplevelser. Från vår skola går eleverna med goda kunskaper, stärkt självförtroende, lust att lära och nyfikenhet på livet!

«november 2014»
tiontofr
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
1234567

Till kalendariet »

Matsedel V.48

Måndag Thaikyckling med currypasta, nudlar

Tisdag Klimatsmart buffé

Onsdag Fyrkantiga färsbiffar, ratatouille, matkorn

Torsdag Stekt Alaska Pollock, dillsås, matkorn

Fredag Biff Stroganoff, ris

« Föregående Nästa »

Dela med dig:
Bokmärk och dela
Vad är det här?

Kom ihåg att nominera Årets pedagog och Årets chef, senast den 9 november!

Varje år lyfter kommunen fram och belönar medarbetare som utvecklat verksamheten på en förskola eller skola. Årets pedagog och Årets chef utses vid en gala som hålls i januari varje år. Årets pedagog är indelad i kategorierna förskola, grundskola och gymnasieskola/vuxenutbildning.
Än finns det chans för dig att nominera den eller de som du tycker ska få utmärkelsen Årets pedagog eller Årets chef i Huddinge. Senast den 9 november måste du ha lämnat ditt bidrag. Alla Huddingebor – elever, föräldrar, förskole- och skolpersonal kan nominera den pedagog, det arbetslag eller den chef som de tycker ska få utmärkelsen.

Läs mer och nominera på www.huddinge.se/aretspedagog

 


Schema

Nu kan du se ditt schema på webben!


Klass 4B deltog i Batterijakten

Batterijakten är en tävling som går ut på att samla in så många använda batterier som möjligt i syfte att öka insamlingen. Den klass som lämnat in flest batterier i vikt per elev under tävlingsperioden vinner. I Sverige deltog totalt 1070 skolor, av dessa skolor kom klass 4B på plats 233. 237 skolor från Stockholm deltog i tävlingen och av dessa kom 4B på plats 19. Klassläraren Petra är supernöjd över att klassen samlat in så många batterier, närmare bestämt 13.9 kg per elev!

 


En fjärdeplats i Riksfinalen i schackfyran

Ängsnässkolans 4C elever har gjort det igen!

Riksfinalen spelades i Västerås 17 Maj. Av 123 klasser från resten av Sverige kom 4C på en fjärde plats med 453 poäng. De tio första placerade fick ta emot diplom för sin insats. Resultatet visade också att klassen var de bästa laget i Stockholmsdistriktet år 2014.

Klass 4 C i Västerås


Schackframgångar i Skol-Lag

Distriktsfinalen i Skol-Lag spelades på Stockholms Schacksalonger den 31mars. Från Ängsnäs deltog ett lag från lågstadiet och ett lag från mellanstadiet. Lågstadiets lag bestod av: Isak, Tristan, Willó, Elias och Benjamin. Laget placerades sig på en andra plats med 20 poäng.
I mellanstadiets lag spelade: Leo, Melwin, Alvin, Viktor och Gabriel. De fick också en andra plats med 21,5 poäng. Båda lagen fick därmed varsin tjusig pokal, som finns att beskåda i Ängsnässkolans prisskåp vid entrén! Nu väntar SM för killarna den 3-4 maj, som i år spelas i Hägersten i Stockholm!

skriv ut sidan
Pojke står framför en jordglob

Klagomål

Har du klagomål som gäller skolan? Klicka på länken nedan för att komma till kommunens klagomålshantering för grundskolan.

Klagomålshantering