angsnas

Välkommen till Ängsnässkolan

Vi är en mellanstadieskola med årskurserna 4-6. Vår skola ligger nära centrum, bussar och pendeltåg, simhall och bibliotek. I närområdet finns härliga möjligheter till naturupplevelser. Från vår skola går eleverna med goda kunskaper, stärkt självförtroende, lust att lära och nyfikenhet på livet!

«maj 2015»
måntisonstorfrelörsön
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567

Till kalendariet »

Matsedel V.21

Varje dag serveras en brödbuffé och som oftast även har hembakat surdegsbröd, ett rikligt salladsbord, minst 2 olika varmrätter som alla får välja mellan samt vatten och mjölk

Måndag Pannbiff med klyftpotatis och lingon, STUDIEDAG FRITIDS ÖPPET

Tisdag Tempurinbakad torsk med kall sås och kokt potatis (Eko/MSC), Veg: Svampdolmar med tomatsås och ris (Eko)

Onsdag Restdag

Torsdag Krämig tomatsoppa med hembakt bröd (Eko), Veg: Pastasallad med dressing

Fredag Wallenbergare med potatismos med skirat smör, ärtor (Eko), Veg: Ratatouillegryta med potatismos (Eko)

« Föregående Nästa »

Dela med dig:
Bokmärk och dela
Vad är det här?

Utbildningsradion spelar in TV-serie på Ängsnäs

Under våren kommer en TV-serie för Utbildningsradion att spelas in på Ängsnässkolan vars syfte är att lyfta intresset för matematik. Programmet kommer att sändas på SVT under hösten. Inspelningarna kommer att äga rum under april och maj med varierande intensitet. Detta innebär alltså inte att ett inspelningsteam kommer befinna sig på skolan konstant under denna period men under vissa utvalda dagar i april och maj.

 


vi i femman tv-kval

5:e plats i Vi i femman

Ängsnässkolan blev femma i det stora kvalet till Vi i femman och missade därmed precis en plats till den tv-sända finalen.Serina och Pontus är de två elever från klass 5B från Ängssnässkolan som vann länsfinalen och som tävlade om en av fyra platser i den tv-sända riksfinalen.Vid kvalet tävlade de 25 femteklasser som vunnit i sitt län mot varandra, och de klasser med högst poäng får åka till Malmö och den TV-sända finalen. Ängsnässkolan landade på 40 poäng, samma poäng som femteklassen från P4 Jönköping, men eftersom Ängsnäsklassen gjorde en gruppuppgift lite långsammare hamnade de på femteplats och precis utanför finalen. Det var ju så snubblande nära! Pontus och Serina har fått en fantastisk stöttning genom hela tävlingen av sina klasskamrater och parallelklasserna! En femte plats ska firas!


Fritids Olympen har nu en egen blogg!

Fritids Olympen har nu en egen blogg. Där kan du hitta all möjlig information som rör fritidsverksamheten.
Till bloggen Fritids Olympen.


Schema

Nu kan du se ditt schema på webben!


Ängsnäs Klubbar

Från och med detta läsår engagerar sig alla elever i en klubb under Elevens val lektionen. Eleverna har fått välja klubb efter intresse, det vill säga klubben består av elever från alla årskurser. Ett kul sätt att mötas och arbeta över årskursena. Vi har Aktivitets- och Bildklubben, Kör, Elevråd, Skolbloggen, VIP matte och VIP engelska. Det är ett brett urval av olika saker eleverna kan egagera sig i.

skriv ut sidan
Pojke står framför en jordglob

Klagomål

Har du klagomål som gäller skolan? Klicka på länken nedan för att komma till kommunens klagomålshantering för grundskolan.

Klagomålshantering

UNG_dump

Ung Huddinge

Besök Huddinges webbplats för unga! 

Ung Huddinge