keramikhästar

Foto: Niklas Forslund

Vi är kreativa!

Vår skola är en kreativ miljö där olika uttryckssätt används för att förmedla, förvärva och redovisa kunskaper. Möjligheterna till rörelse och skapande genom musik, bild och hantverk är enastående och den skapande verksamheten går som en röd tråd genom alla åldrar, hand i hand med de mer teoretiska ämnena.

«oktober 2017»
tiontofr
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

Till kalendariet »

Matsedel V.43

Måndag Thaikycklinggryta, äggnudlar

Tisdag Fiskgratäng Björkeby

Onsdag Köttfärssås, pasta

Torsdag Biff Stroganoff

Fredag Klimatsmart lunch: Potatis & purjolökssoppa, hembakat bröd

« Föregående Nästa »

Dela med dig:
Bokmärk och dela
Vad är det här?

Skolinspektionens enkät - förlängt svarsdatum

I slutet av september gick information ut till alla vårdnadshavare med barn i år 1 till 9, om att besvara Skolinspektionens enkät. Enkäten är ett stort stöd i Skolinspektionens uppdrag att kontrolla att alla skolor lever upp till att alla barn och ungdomar har rätt till en god utbildning i en trygg miljö, så det är väldigt viktigt att så många som möjligt besvarar den.

Svarstiden är nu förlängd till fredag den 27 oktober. Enkäten kommer du till genom att följa länken nedan. Koden för Balingsnässkolan finns i informationen som tidigare skickats ut, saknar du den kontakta ansvarig lärare snarast. Enkät för vårdnadshavare till elev i förskoleklass kommer i början av november.

www.skolinspektionen.se/skolenkaten

 


is

Rektorsbrev HT 2017

Några ord om det kommande läsåret från Balingsnässkolans rektor Mari Zimmerman. Läs brevet genom att klicka på länken nedan.

Rektorsbrev HT17 PDF 188 kb (öppnas i nytt fönster) 


Information om skolans nötförbud

För att alla ska känna sig trygga har Balingsnässkolan ett totalförbud mot nötter, jordnötter och mandel inom skolans område.
Vi ber även elever, personal, föräldrar och övriga som besöker skolan att undvika eller minimera användandet av parfym och starkt doftande produkter av hänsyn till personal och elever som är känsliga för detta.

Läs mer genom att följa länken nedan:

Nötförbud, PDF 91Kb (öppnas i nytt fönster)


Information från skolrestaurangen

Följ länken nedan för att läsa mer kring inköp, planering, dagliga rutiner och önskemål från vår restaurangpersonal.

En nyhet är att du nu kan följa skolans matsedel via appen "Skolmaten" som du kan ladda ner gratis via Appstore för Iphone eller Google Play för Adroid.

Information från skolrestaurangen


Parkeringsregler vid skolan

  • På den stora parkeringen krävs parkeringstillstånd fram till kl. 17:00 därefter får man stå med P-skiva i 3 timmar. Detta är alltså en personalparkering, då vi endast får dela ut tillstånd till anställda i Huddinge Kommun.
  • Längst gatan vid stora trappan samt på övre lilla parkeringen på båda sidor om vägen(utanför idrottshallen, ovanför stora parkeringen) gäller endast P-skiva 1 timma, där gäller alltså inte parkeringstillstånd. En handikappsplats finns, markerad med skylt.
  • Vi vill även uppmärksamma er på att det är parkeringsförbud på hela vändplanen vid återvinningsstationen, även om detta egentligen inte faller under skolans område.  Flera av oss i personalen har blivit bötfällda där.

Då dessa parkeringsregler är satta av Huddinge Kommuns gatukontor kan vi förvänta oss besök av parkeringsvakter, vilket då innebär att felparkerade bilar kan få böter. Även EPA-traktorer och mopedbilar kommer då att bötfällas på stora parkeringen, då vi inte får dela ut tillstånd till elever.

skriv ut sidan
UNG_dump

Ung Huddinge

Besök Huddinges webbplats för unga! 

Ung Huddinge