keramikhästar

Foto: Niklas Forslund

Vi är kreativa!

Vår skola är en kreativ miljö där olika uttryckssätt används för att förmedla, förvärva och redovisa kunskaper. Möjligheterna till rörelse och skapande genom musik, bild och hantverk är enastående och den skapande verksamheten går som en röd tråd genom alla åldrar, hand i hand med de mer teoretiska ämnena.

«november 2015»
tiontofr
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456

Till kalendariet »

Matsedel V.49

Måndag Kålpudding, sås, potatis

Tisdag Korvsoppa med rotsaker, mjukt bröd

Onsdag Kycklinggratäng med curry och pasta

Torsdag Blodpudding, lingonsylt

Fredag Fiskgratäng, potatis

« Föregående Nästa »

Dela med dig:
Bokmärk och dela
Vad är det här?
Fritids

Jullovsfritids

Jullovet närmar sig med stormsteg och då behöver vi få veta hur många barn som kommer att vara på fritids, för att kunna planera verksamheten på bästa sätt när det gäller t.ex. personal, mat och utflykter.
Lämna in lappen ni har fått hem senast den 4 december till respektive hemvist. Den finns även länkad nedan om ni behöver skriva ut en ny. 

Observera att tisdag den 4 januari inte är en 12-dag, ett fel som kan finnas med på vissa lappar som redan har skickats hem. Observera även att skola och fritids är stängt torsdag den 7 januari, då all personal har studiedag.

Jullovsfritids 2015 (PDF 25 kB, öppnas i nytt fönster)


Nya regler för ansökan av skolskjuts, terminskort samt Skola24 konto

Från och med 1 augusti 2015 är det inte längre möjligt att ansöka om skolskjuts, terminskort och/eller Skola24 konto via pappersblankett.
Blanketter inskickade efter detta datum kommer inte att behandlas.

Läs mer om de nya reglerna på Huddinge Kommuns hemsida genom att följa länken nedan.

Nya regler för ansökan av skolskjuts, terminskort samt Skola24 konto (öppnas i nytt fönster) 


Information från skolbiblioteket

Från och med höstterminen 2015 kommer vi att införa nya regler kring böcker som inte återlämnas till biblioteket. Då det tyvärr försvinner cirka 100 böcker varje läsår, vilket innebär en stor kostnad för skolan, så kommer vi då att ta ut en avgift på 130 kronor för böcker som inte återlämnas. Självklart kommer vi först lämna en påminnelse och även vara generösa med återlämningstiden. Detta är godkänt av ledning och föräldraråd (se föräldrarårdsprotokollet från 1 april genom att följa länken nedan)

I dagarna har vi gjort en stor bokbeställning så till hösten kommer det finnas många nya spännande böcker för elever och personal att låna. Till stor del böcker som eleverna själva har önskat.

Vi tackar för gott samarbete under läsåret och önskar er alla en underbar sommar. Passa på att läsa mycket och berätta gärna för oss i höst om era läsupplevelser!

Hälsningar från Kersti Thufvesson och Marja Johansson, ansvariga för skolbiblioteket

Länk till föräldrarådsprotokollet


Information om skolans nötförbud

Följ länken nedan för att läsa mer om anledningen till att Balingsnässkolan har ett fullständigt förbud mot nötter i skolans lokaler.

Nötförbud (Pdf 73,1 kB öppnas i nytt fönster)

skriv ut sidan
Pojke står framför en jordglob

Klagomål

Har du klagomål som gäller skolan? Klicka på länken nedan för att komma till kommunens klagomålshantering för grundskolan.

Klagomålshantering

UNG_dump

Ung Huddinge

Besök Huddinges webbplats för unga! 

Ung Huddinge