keramikhästar

Foto: Niklas Forslund

Vi är kreativa!

Vår skola är en kreativ miljö där olika uttryckssätt används för att förmedla, förvärva och redovisa kunskaper. Möjligheterna till rörelse och skapande genom musik, bild och hantverk är enastående och den skapande verksamheten går som en röd tråd genom alla åldrar, hand i hand med de mer teoretiska ämnena.

«januari 2017»
tiontofr
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

Till kalendariet »

Matsedel V.3

Måndag Kokos & currykyckling, ris

Tisdag Sojafärsgulasch, mjukt bröd

Onsdag Fiskburgare, bröd och tillbehör

Torsdag Kassler, stuvad potatis

Fredag Pasta med kalkoncarbonara

« Föregående Nästa »

Dela med dig:
Bokmärk och dela
Vad är det här?
IMG_1912

God Jul & Gott Nytt 2017

Stort tack för den här terminen!

För er som har anmält behov av frititids, glöm inte att höra av er vid eventuell sjukfrånvaro eller om behovet ändras av andra anledningar. Vår fritidspersonal måste annars sitta och ringa runt, tid som de såklart hellre lägger på aktiviteter för barnen som är på plats.

Under lovet är skolan låst och inpassering sker med fritidskoden. Den 2 januari kommer huvudentrén att vara avstängd för arbete innanför dörrarna, all inpassering sker då genom dörrarna på baksidan av skolan.

Vi önskar er alla en riktigt god jul och ser fram emot ett nytt spännande år av samarbete för våra barns bästa. Vårterminen startar tisdag den 10 januari, då måndagen är studiedag för all personal - skola och fritids är stängt,


Rektorsbrev

Följ länken nedan för att läsa rektorsbrevet från Mari Zimmerman. Där kan man läsa mer om personalläget just nu, utvecklingsinsatser, likabehandlingsdagen den 16 september, parkeringssituationen vid skolan samt frukostserveringen i matsalen.

Första föräldrarådet: Onsdag den 19 oktober klockan 18:15. Varmt välkommen!

Rektorsbrev september 2016 (189Kb, öppnas i nytt fönster)  


Parkeringsregler vid skolan

Under våren infördes parkeringstillstånd för personalen, men vi har haft problem med skyltningen som blev felaktig till att börja med. Innan sommaren kom de korrekta skyltarna upp och detta är det som nu gäller:

  • På den stora parkeringen krävs parkeringstillstånd fram till kl. 17:00 därefter får man stå med P-skiva i 3 timmar. Detta är alltså en personalparkering, då vi endast får dela ut tillstånd till anställda i Huddinge Kommun.
  • Längst gatan vid stora trappan samt på övre lilla parkeringen på båda sidor om vägen(utanför idrottshallen, ovanför stora parkeringen) gäller endast P-skiva 1 timma, där gäller alltså inte parkeringstillstånd. En handikappsplats finns, markerad med skylt.
  • Vi vill även uppmärksamma er på att det är parkeringsförbud på hela vändplanen vid återvinningsstationen, även om detta egentligen inte faller under skolans område.  Flera av oss i personalen har under föregående läsår blivit bötfällda där.

Då dessa parkeringsregler är satta av Huddinge Kommuns gatukontor och nu är korrekt skyltade kan vi förvänta oss besök av parkeringsvakter framöver, vilket då innebär att felparkerade bilar kan få böter. Även EPA-traktorer och mopedbilar kommer då att bötfällas på stora parkeringen, då vi inte får dela ut tillstånd till elever.


Ny leverantör av skoltaxi

Från och med 1 juli 2016 kommer Huddinge Kommun att byta leverantör av turbundna resor från Samtrans till Sirius. Sirius har ett samarbete med Taxi Stockholm vilket betyder att bilar från båda företagen kommer att köra eleverna.

Vid frågor angående skolskjuts: 08-535 372 83 E-post: skolskjuts@huddinge.se

Läs frågor och svar om regler kring skolskjuts (taxi) från Sirius, kommunens nya leverantör av skoltaxi genom att följa länken nedan.

Informaton för vårdnadshavare om skoltaxi från Sirius (PDF 107 kB, öppnas i nytt fönster) 

 


Information om bygget bakom skolan

På föräldrarådet onsdagen den 20 april gästades vi av en representant från byggbolaget samt en representant från kommunen. Informationen finns att läsa i rektorsbrevet nedan genom att följa länken. Brevet ska även i dagarna ha skickats till varje hem. Fortsättningsvis kommer ny information vi får om bygget att publiceras här på hemsidan.

Rektorsbrev, information om bygget bakom skolan (PDF 34 Kb, öppnas i nytt fönster) 

skriv ut sidan
Banner-skolval-under
252929-happy-children

Nolltolerans mot kränkande behandling

Vår skola anmäler, utreder, åtgärdar och följer upp kränkande behandling.
Här hittar du skolornas planer och information om hur Huddinges skolor arbetar.

Pojke står framför en jordglob

Klagomål

Har du klagomål som gäller skolan? Klicka på länken nedan för att komma till kommunens klagomålshantering för grundskolan.

Klagomålshantering

UNG_dump

Ung Huddinge

Besök Huddinges webbplats för unga! 

Ung Huddinge