keramikhästar

Foto: Niklas Forslund

Vi är kreativa!

Vår skola är en kreativ miljö där olika uttryckssätt används för att förmedla, förvärva och redovisa kunskaper. Möjligheterna till rörelse och skapande genom musik, bild och hantverk är enastående och den skapande verksamheten går som en röd tråd genom alla åldrar, hand i hand med de mer teoretiska ämnena.

«juli 2018»
tiontofr
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

Till kalendariet »

Matsedel V.29

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

« Föregående Nästa »

Dela med dig:
Bokmärk och dela
Vad är det här?

Unikum, ny pedagogisk plattform

Huddinge kommun går nu in i ett arbete med en pedagogiska plattform. Vi kommer att hanterar måluppfyllelse och dokumentation inför utvecklingssamtal i Portalen Unikum. Alla vårdnadshavare kommer senare i höst att bli inbjudna. Det finns ett fåtal vårdnadshavare som redan är inne beroende på att man själv t e x är lärare. Ni kan upptäcka att vi nu lagt en måluppfyllelse från åk 1 till åk 6. Den skall inte skilja sig från det som sades vi senaste utvecklingssamtalet. Det kan också vara ämnen som fattas. Vi ”övar” oss i portalen just nu så det kan finnas något enstaka fel men det kan rättas till inför höstterminens utvecklingssamtal.


Ändring läsårsdata höstterminen 18

Ändringen innebär att en studiedag flyttas. För att samtliga pedagoger ska kunna besöka den centrala föreläsningsdagen Huddinge Visar har vi studiedag måndag den 29 oktober (höstlovet) och därmed är fritids stängt den dagen. 


Ansökningar skolskjuts läsåret 18/19

För de elever som idag har beviljad skolskjuts är det dags att söka inför kommande läsår. Officiellt är sista datum för ansökningar måndag den 30 april. För att läsa mer om reglerna kring skolskjuts samt länk till e-tjänsten där man ansöker med e-legitimation följ länken nedan. 

Skolskjuts - information samt ansökan (öppnas i nytt fönster)


Information om skolans nötförbud och parfympolicy

För att alla ska känna sig trygga har Balingsnässkolan ett totalförbud mot nötter, jordnötter och mandel inom skolans område.
Vi ber även elever, personal, föräldrar och övriga som besöker skolan att undvika eller minimera användandet av parfym och starkt doftande produkter av hänsyn till personal och elever som är känsliga för detta.

Läs mer genom att följa länken nedan:

Nötförbud och parfympolicy, PDF 91Kb (öppnas i nytt fönster)


Information från skolrestaurangen

Följ länken nedan för att läsa mer kring inköp, planering, dagliga rutiner och önskemål från vår restaurangpersonal.

En nyhet är att du nu kan följa skolans matsedel via appen "Skolmaten" som du kan ladda ner gratis via Appstore för Iphone eller Google Play för Adroid.

Information från skolrestaurangen

skriv ut sidan
252929-happy-children

Nolltolerans mot kränkande behandling

Vår skola anmäler, utreder, åtgärdar och följer upp kränkande behandling.
Här hittar du information om hur Huddinges skolor arbetar.

Pojke står framför en jordglob

Klagomål

Har du synpunkter som gäller skolan? Hit vänder du dig, Klagomålshantering

UNG_dump

Ung Huddinge

Besök Huddinges webbplats för unga! 

Ung Huddinge