keramikhästar

Foto: Niklas Forslund

Vi är kreativa!

Vår skola är en kreativ miljö där olika uttryckssätt används för att förmedla, förvärva och redovisa kunskaper. Möjligheterna till rörelse och skapande genom musik, bild och hantverk är enastående och den skapande verksamheten går som en röd tråd genom alla åldrar, hand i hand med de mer teoretiska ämnena.

«maj 2016»
tiontofr
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

Till kalendariet »

Matsedel V.21

Måndag Lammkorvgryta, ris

Tisdag Gräddig köttfärssås, pasta, färskriven parmesan

Onsdag Fiskgratäng, potatis

Torsdag Indisk böngryta, ris

Fredag Elevernas önskefredag

« Föregående Nästa »

Dela med dig:
Bokmärk och dela
Vad är det här?

Information om bygget bakom skolan

På onsdagens föräldraråd gästades vi av en representant från byggbolaget samt en representant från kommunen. Informationen finns att läsa i rektorsbrevet nedan genom att följa länken. Brevet ska även i dagarna ha skickats till varje hem. Fortsättningsvis kommer ny information vi får om bygget att publiceras här på hemsidan.

Rektorsbrev, information om bygget bakom skolan (PDF 34 Kb, öppnas i nytt fönster) 


Information från rektor

Ett informationsbrev från rektor bör ha skickats till samtliga vårdnadshavare under den gångna veckan. Brevet innehåller information kring skolans regler när det gäller att använda telefoner för att fota och/eller filma, vilket absolut inte är tillåtet med tanke på risken för att detta publiceras på nätet. Det senaste är nu appen Periscope som möjliggör livesändningar. 

Läs hela brevet och hur skolan hanterar detta genom att följa länken nedan. Har du frågor eller funderingar, kontakta skolan.

Rektors brev till vårdnadshavare (PDF 89 kB, öppnas i nytt fönster)


Nya regler för ansökan av skolskjuts, terminskort samt Skola24 konto

Från och med 1 augusti 2015 är det inte längre möjligt att ansöka om skolskjuts, terminskort och/eller Skola24 konto via pappersblankett.
Blanketter inskickade efter detta datum kommer inte att behandlas.

 


Information från skolbiblioteket

Från och med höstterminen 2015 kommer vi att införa nya regler kring böcker som inte återlämnas till biblioteket. Då det tyvärr försvinner cirka 100 böcker varje läsår, vilket innebär en stor kostnad för skolan, så kommer vi då att ta ut en avgift på 130 kronor för böcker som inte återlämnas. Självklart kommer vi först lämna en påminnelse och även vara generösa med återlämningstiden. Detta är godkänt av ledning och föräldraråd (se föräldrarårdsprotokollet från 1 april genom att följa länken nedan)

I dagarna har vi gjort en stor bokbeställning så till hösten kommer det finnas många nya spännande böcker för elever och personal att låna. Till stor del böcker som eleverna själva har önskat.

Hälsningar från Kersti Thufvesson och Marja Johansson, ansvariga för skolbiblioteket

Länk till föräldrarådsprotokollet


Information om skolans nötförbud

Följ länken nedan för att läsa mer om anledningen till att Balingsnässkolan har ett fullständigt förbud mot nötter i skolans lokaler.

Nötförbud (Pdf 73,1 kB öppnas i nytt fönster)

skriv ut sidan
252929-happy-children

Nolltolerans mot kränkande behandling

Vår skola anmäler, utreder, åtgärdar och följer upp kränkande behandling.
Här hittar du skolornas planer och information om hur Huddinges skolor arbetar.

Pojke står framför en jordglob

Klagomål

Har du klagomål som gäller skolan? Klicka på länken nedan för att komma till kommunens klagomålshantering för grundskolan.

Klagomålshantering

UNG_dump

Ung Huddinge

Besök Huddinges webbplats för unga! 

Ung Huddinge