Grinsdstuskolan

Alla hjärtans dag på Grindstuskolan. Foto: Mano Ahmadian

Grindstuskolan

I Vårby rektorsområde har vi en gemensam kultur. En kultur som andas kunskap och en stark tro på att alla kan! Med en tydlig värdegrund skapas en trygg miljö för inlärning och eleverna fostras i att tro på sig själva och sin förmåga. Vi har också höga förväntningar på våra elever, eftersom forskningen visar att det är en förutsättning för att kunna nå goda resultat. Här lyckas du!

«maj 2018»
tiontofr
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910

Till kalendariet »

Matsedel V.21

Måndag Hamburgare, bröd, tillbehör

Tisdag Blodpudding, lingon

Onsdag Fiskgratäng med kaviar & dill, potatis

Torsdag Tomatsoppa, mjukt bröd, pålägg

Fredag Kalkon, pestopasta

« Föregående Nästa »

Dela med dig:
Bokmärk och dela
Vad är det här?
Grindstu

Besök i matsalen

Tisdagen den 13/3 besökte grundskolenämndens ordförande Jelena Drenjanin Grindstuskolan för att träffa kökspersonalen och prova skolmaten.
Eleverna erbjöds denna dag två olika sorters lasagne till vilka det serverades en härlig salladsbuffé med allt från linsblandningar till rivna morötter.


Mik

Årets pedagog

Mikhael Mikalides lärare på Vårbyskolan vann priset Årets pedagog för grundskolan 2017. Prisutdelning skedde torsdagen den 15 mars och vår fantastiska lärare tog välförtjänt hem ett av priserna.
Vi är otroligt stolta över Mikhael och om ni vill se honom och alla andra värdiga vinnare och ta del av motiveringarna klicka här!


DSC_5504

Årets pedagoggala

Nu är alla finalister i Årets pedagog och Årets chef meddelade. I år är två från Vårbyskolan nominerade. Jenny Alenrud är nominerad till Årets chef och Mikhael Mikalides är nominerad till Årets pedagog. Den 15 mars ska vi fira alla duktiga pedagoger och chefer i Huddinge kommun. Då avgörs även vem som blir utsedd till Årets pedagog och Årets chef. Grattis och lycka till!


2n2

Nobeldagen

Fredagen den 8 december firade vi Nobeldagen på Grindstuskolan.
Barnen i FA tillverkade nobelkronor. Vi bjöds in till findukade bord och en suverän lunch med en underbar dessert till efterrätt.
Fler bilder
Foto/text: Gunwer Lindberg


DSC_5219

Text: Katariina, Foto: Mano

SALT projekt

Fredagen 24 november hade vi äntligen uppstart för läsårets SALT projekt. Alla klasser var inbjudna till matsalen där eleverna fick se en kort teater från boken Nils Karlsson Pyssling. Klasserna fick sina bokpaket och alla eleverna fick var sin bok. I klassrummen fortsatte vi att arbeta med boken. Eleverna fick se bokens titel och de fick rita en egen bokomslag. Boken kommer att innehålla elevernas texter och teckningar de gör under läsåret. Under bokprojektet kommer vi att arbeta ämnesintegrerat med ASL. Fler bilder

skriv ut sidan
252929-happy-children

Nolltolerans mot kränkande behandling

Vår skola anmäler, utreder, åtgärdar och följer upp kränkande behandling.
Här hittar du information om hur Huddinges skolor arbetar.

Pojke står framför en jordglob

Klagomål

Har du synpunkter som gäller skolan? Hit vänder du dig, Klagomålshantering

UNG_dump

Ung Huddinge

Besök Huddinges webbplats för unga! 

Ung Huddinge