Hörningsnässkolan_2012

Välkommen till Hörningsnässkolan

Välkommen till Hörningsnässkolan

Vi är en lågstadieskola med årskurserna F - 3. Vår skola ligger nära centrum, bussar och pendeltåg, simhall och bibliotek. I närområdet finns härliga möjligheter till naturupplevelser. Från vår skola går eleverna med goda kunskaper, stärkt självförtroende, lust att lära och nyfikenhet på livet!

Matsedel V.29

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

« Föregående Nästa »

Dela med dig:
Bokmärk och dela
Vad är det här?

Fritidshemmet stängt

Vi påminner om den 13 och 14 augusti då fritidshemmet har stängt för studiedagar. Tillsammans med övrig personal på skolan planerar vi inför läsåret vi har framför oss.


Sommarstängt

Veckorna 28 - 31 har vi sammanslagen fritidsverksamhet med Balingsnässkolan och Tomtbergaskolan. Fritidsverksamhet för föranmälda elever välkomnas till Hörningsnässkolan. 


Skolavslutning den 12 juni kl.9.00

Barnen börjar själva med personalen i klassrummet kl. 8.30. Den gemensamma avslutningen på skolgården startar kl.9.00 och därefter är det fika med respektive klass och egen fikakorg.


Fritidshemmet är stängt

Vi påminner om den 13 juni då fritidshemmet har stängt för studiedag. Tillsammans med övrig personal på skolan utvärderar vi läsåret som har gått. Utvärderingarna ligger sedan till grund för vårt arbete kommande läsår. Om behov av skolbarnsomsorg finns meddelas detta skolledningen i mail senast tre veckor innan aktuellt datum.


Föräldramöte blivande förskoleklass

Tisdag den 29 maj välkomnar vi dig vars barn ska börja i vår förskoleklass i augusti. Vi träffas i Hörningsnässkolans matsal klockan 18.00 - 19.00. Varmt välkommen!

skriv ut sidan
252929-happy-children

Nolltolerans mot kränkande behandling

Vår skola anmäler, utreder, åtgärdar och följer upp kränkande behandling.
Här hittar du information om hur Huddinges skolor arbetar.

Pojke står framför en jordglob

Klagomål

Har du synpunkter som gäller skolan? Hit vänder du dig, Klagomålshantering

UNG_dump

Ung Huddinge

Besök Huddinges webbplats för unga! 

Ung Huddinge