kallbrink_host_1

Foto: Andreas Norbeck

Källbrinksskolan ligger naturskönt belägen i kanten av Fullersta villaområde med härlig skog och Källbrinks idrottsplats alldeles inpå knuten. Källbrinksskolan är ett fyrparallelligt högstadium med c:a 400 elever i årskurs 7-9. Skolan består av fyra arbetslag - Safir, Rubin, Smaragd och Diamant.

«juni 2018»
tiontofr
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301
2345678

Till kalendariet »

Matsedel V.25

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

« Föregående Nästa »

Dela med dig:
Bokmärk och dela
Vad är det här?

Storslam för niorna i årets match!

Årets Källbrinksnior slog lärarlaget med 7-0 i en rafflande match idag på IP. Trots kämparglöd och tappra försök från lärarlagets sida, var elevlaget överlägset. Träningen inför nästa års match börjar nästa vecka (för lärarna, alltså...).

lararmatch1


Brandlarm på Skogskällan

Uppdatering ang brandlarmet tidigare idag.

Hej!

Idag ca 12:00 gick brandlarmet på Skogskällan. Personal och elever utrymde snabbt skolans lokaler och väktare var snabbt på plats.

Efter att väktare tillsammans med vaktmästare gått en rond utan att brand upptäckts avblåstes utrymningen och väktarna meddelade att detektorn gett utslag då den varit smutsig.

Ca:13:00 upptäcks rök från en smält sladd i ett iPadskåp, skolan utrymdes då igen och vaktmästare och IT-tekniker avlägsnade vagnen.

Vaktmästare kommer att kontakta kommunens  säkerhetssamordnare och HUSF för vidare åtgärd.

Hälsningar

Annika, Caroline och Pernilla

 


Gula villan

Gula Villans nu 20-åriga verksamhet riktar sig till elever med uttalade socioemotionella störningar och/eller koncentrationssvårigheter ur grundskolans årskurser 6-9. Flertalet elever har minst en diagnos och flera har varit exkluderade under en längre tid. Några har varit hemmasittare, eller har beretts undervisning i avskilt rum i hemskolan eller i annan lokal.

”Specialiteten” är elever som inte kunnat finna sig tillrätta
någon annanstans, men som här erbjuds möjligheten att bryta en trend och istället ingå i ett fungerande socialt sammanhang.

Skolan tar emot ca 6 elever. Kan variera något avhängigt grad av svårigheter. Intagning sker till hösterminen med ca 5 inskolningstillfällen under våren. Undantag av akut karaktär kan diskuteras.

Elever som saknar SL-kort får ett sådant. Vi tar inte in elever kortare tid än en termin

Läs mer:


valborg

Lov mån 30/4 - endast behovsöppet

Hej alla föräldrar!

Den 30/4 är det LOV vilket innebär att Källbrinksskolan är stängd och Skogskällan endast har behovsöppet på fritids under följande förutsättningar; att ni föräldrar, senast fredagen den 13/4, anmäler behov av omsorg till Pernilla Björk, teamledare, på epost: pernilla.bjork@huddinge.se


Skolskjuts och busskort inför läsår 18/19

För dem elever som har skolskjuts och busskort behöver en ny ansökan för läsår 18/19 göras senast måndagen den 30 april. Ni kan ansöka genom Huddinge Kommuns hemsida på e-tjänster

https://www.huddinge.se/forskola-och-skola/grundskola/till-och-fran-skolan/skolskjuts/

eller på Huddinge Servicecenter, Sjödalstorget 13.

https://www.huddinge.se/organisation-och-styrning/ansvar-och-organisation/kontakta-huddinge-kommun/huddinge-servicecenter/

skriv ut sidan
252929-happy-children

Nolltolerans mot kränkande behandling

Vår skola anmäler, utreder, åtgärdar och följer upp kränkande behandling.
Här hittar du information om hur Huddinges skolor arbetar.

Pojke står framför en jordglob

Klagomål

Har du synpunkter som gäller skolan? Hit vänder du dig, Klagomålshantering

UNG_dump

Ung Huddinge

Besök Huddinges webbplats för unga! 

Ung Huddinge