Kungsklipp_1209_0156

Foto: Ingemar Lindewall

Skolan högst upp i Stuvsta

Den lilla trygga skolan, med engagerad personal. Skolan lägger stor vikt vid läsning och att försöka kombinera höga kunskaper i de teoretiska ämnena med kreativa och kulturella kunskaper i de estetiska ämnena. Skolan erbjuder även eleverna möjligheten att delta i extra musikundervisning. 

«november 2015»
tiontofr
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456

Till kalendariet »

Matsedel V.49

Måndag Fläskytterfilégryta med kronärtskocka serveras med tagliatelle

Tisdag Parmesangratinerad fiskfilé med ris

Onsdag SuperMarios kycklinggryta med matkorn alt. ris

Torsdag Pannbiff med lök, potatis och sås

Fredag Citron- och timjanstekt kalkonbröst med brysselkål, potatis och sås

« Föregående Nästa »

Dela med dig:
Bokmärk och dela
Vad är det här?

Skolan kommenterar inte utredning kring brandorsak

I tidningen Mitt i Huddinge kan man läsa om branden som förstörde en del av vår skolbyggnad. Det är polisen som ansvarar för att utreda vad som hänt och från skolledningens sida kommenterar vi inte polisens utredningsarbete eller spekulerar kring orsaker. För oss som arbetar på Kungsklippeskolan är vårt fokus som vanligt att skapa trygghet för våra elever.
Hälsningar Eva Widgren, rektor


Information från skolledning och personal

Här kan ni läsa den senaste informationen från skolledning och personal om hur vi arbetar vidare med lokaler och organisation efter branden. Förutom Kungsklippeskolan berör informationen Kräpplaskolan, Huddingegymnasiet och Snättringeskolan.
Läs brevet här

Ps. Skissen längst bak i brevet visar korridoren på Huddingegymnsiet där eleverna i åk 7-9 framför allt kommer att hålla till. Salsnummerna stämmer dock inte riktigt på skissen. Salarna som det handlar om heter F1, F2, F4 och F5 samt G2, G4 och G5.Föräldramöte måndag 9 november

Måndag den 9 november hölls ett föräldramöte för förädrar med barn i årskurserna 6-9. Då informerade skolledningen och kommunen kring planerna med ersättningslokaler på grund av branden. Årskurs 6 har flyttat in i Kräpplaskolan och årskurserna 7-9 kommer att välkomnas till Huddingegymnasiet. Efter mötet visade Huddingegymnasiets rektor Mats Johansson sina lokaler för intresserade föräldrar. Det delades också ut ett informationsblad, som du hittar här.


Huddingebibliotek

Foto:Huddinge kommun

Läxhjälp

Huddinge bibliotek erbjuder läxhjälp på måndagar 14.30-18.00.

Välkommen till huvudbibliotekets barnavdelning varje måndag under höstterminen. Läxhjälpen vänder sig till barn från årskurs 1 till 9. Ingen föranmälan och gratis såklart.

skriv ut sidan
Pojke står framför en jordglob

Klagomål

Har du klagomål som gäller skolan? Klicka på länken nedan för att komma till kommunens klagomålshantering för grundskolan.

Klagomålshantering

UNG_dump

Ung Huddinge

Besök Huddinges webbplats för unga! 

Ung Huddinge