Hörn av skolan med skylt

Foto: Carl-Johan Gärdelid

Kvarnbergsskolan är en skola med kvalitet, där eleverna ges grunden till ett livslångt lärande och utvecklas till harmoniska människor

Sedan 1958 har Kvarnbergsskolan funnits vid foten av Kvarnberget i centrala kommundelen. Våra närmaste grannar är Huddingehallen, Huddingegymnasiet, småhusbebyggelse och flertalet nya flerfamiljshus. Närheten till bra buss- och pendeltågs-kommunikation gör Kvarnbergsskolan till en skola som det är lätt att ta sig till.

Skolans egna mål:

Kvarnbergsskolan är en skola med kvalitet och höga kunskapskrav, där eleverna ges grunden för ett livslångt lärande och möjlighet att utvecklas efter sina egna förutsättningar till harmoniska människor. Att alla elever når minst betyget godkänt, eller bättre i samtliga ämnen tycker vi är viktigt och att vi finner goda lösningar för elever med särskilda behov. En elev på Kvarnbergsskolan sätter upp egna mål för sitt arbete och tar ansvar för sina studier i samråd med skolans personal och föräldrar. Vi har en trivsam skola med en gemensam värdegrund som gör att vi känner oss trygga.

Under Personal hittar du ledningens kontaktuppgifter.

Webbredaktör: Carl-Johan Gärdelid
Senast uppdaterad: 2015-08-14