IMG_7838

Rosenhillskolan

Rosenhillskolan ligger nära Huddinge centrum i trivsamma lokaler. Skolan som består av tal- och språkklasserna (särskilda undervisningsgrupper), Lindskolan, en särskola för barn med diagnosen utvecklingsstörning och autism, AST-klassen (särskild undervisningsgrupp) för grundskoleelever inom autismspektrumtillstånd samt Sjukhusskolan för elever som är inskrivna på Karolinska Universitetssjukhuset.

Gemensamt för våra elever är att de alla är i behov av särskilt stöd. Undervisningen bedrivs i små klasser med hög personaltäthet med pedagoger som har stor kunskap och lång erfarenhet.

Klicka nedan för att se en kort informationsfilm om Rosenhillskolan.

Rektorn har ordet 

«september 2015»
tiontofr
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234
567891011

Till kalendariet »

Dela med dig:
Bokmärk och dela
Vad är det här?

Rektorn har ordet

Kicki Dolke Andersson berättar i korthet vilka enheter som finns på Rosenhillskolan


TBA-klassen på Lindskolan gör filmer om beteendeanalytiska begrepp

TBA-fikonspråk Del 8

TBA-klassen på Lindskolan gör filmer som kortfattat förklarar olika Beteendeanalytiska begrepp på ett enkelt och underhållande sätt. I detta avsnitt tar de sig an det ganska kontrovesiella begreppet nämligen "Utsläckning" och faran då man inte tar med "utsläckningsutbrott" i beräkningen.


Helena Jönsson

Helena Jönsson

Värdskapet

Kick-off på Skepparholmen

Rosenhillskolan laddade upp inför hösten på Skepparholmen där "värdskapet" stod i centrum. Vi samtalade om hur vi på bästa sätt kan arbeta på ett professionellt sätt och samtidigt med värme. Med ett synsätt där att vi ser oss själva som värdar blir det tydligt hur vi bör förhålla oss till våra elever, kollegor etc. Fin och givande föreläsning från Helena Jönsson. Stort Tack!


IMG_4847

Rektor Kicki Dolke Andersson och Biträdande rektor på TOS Lena Marklund

Sommarbrev från ledningsgruppen

Klicka här för att läsa sommarbrevet från Rosenhillskolans Rektor Kicki Dolke Andersson. (öppnas in nytt fönster)


skapande skola

Vernissage Lindskolan

Den 19 maj avslutade vi vårat projekt Skapande Skola som leddes av konstnären Heléne Forsberg. Avslutningen tog formen av en vernissage som planerades och genomfördes av Stefan Westerlund och Heléne. Familj och vänner var inbjudna för att se de fantastiska kreationer våra elever skapat under terminens gång.

Klicka här för att se bilder från vernissaget.(öppnas i nytt fönster)

skriv ut sidan
Pojke står framför en jordglob

Klagomål

Har du klagomål som gäller skolan? Klicka på länken nedan för att komma till kommunens klagomålshantering för grundskolan.

Klagomålshantering

UNG_dump

Ung Huddinge

Besök Huddinges webbplats för unga! 

Ung Huddinge