keramikhästar

Foto: Niklas Forslund

Vi är kreativa!

Vår skola är en kreativ miljö där olika uttryckssätt används för att förmedla, förvärva och redovisa kunskaper. Möjligheterna till rörelse och skapande genom musik, bild och hantverk är enastående och den skapande verksamheten går som en röd tråd genom alla åldrar, hand i hand med de mer teoretiska ämnena.

«maj 2018»
tiontofr
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910

Till kalendariet »

Matsedel V.21

Måndag Hamburgare med bröd, rostad klyftpotatis

Tisdag Kycklinggryta med tacokrydda, ris

Onsdag Panerad fisk, kokt potatis, kall sås

Torsdag Sundbydagen - Pastasallad med ost & skinka

Fredag Tomatsoppa, mjukt bröd, pålägg

« Föregående Nästa »

Dela med dig:
Bokmärk och dela
Vad är det här?

Ansökningar skolskjuts läsåret 18/19

För de elever som idag har beviljad skolskjuts är det dags att söka inför kommande läsår. Officiellt är sista datum för ansökningar måndag den 30 april. För att läsa mer om reglerna kring skolskjuts samt länk till e-tjänsten där man ansöker med e-legitimation följ länken nedan. 

Skolskjuts - information samt ansökan (öppnas i nytt fönster)


Information om skolans nötförbud och parfympolicy

För att alla ska känna sig trygga har Balingsnässkolan ett totalförbud mot nötter, jordnötter och mandel inom skolans område.
Vi ber även elever, personal, föräldrar och övriga som besöker skolan att undvika eller minimera användandet av parfym och starkt doftande produkter av hänsyn till personal och elever som är känsliga för detta.

Läs mer genom att följa länken nedan:

Nötförbud och parfympolicy, PDF 91Kb (öppnas i nytt fönster)


Information från skolrestaurangen

Följ länken nedan för att läsa mer kring inköp, planering, dagliga rutiner och önskemål från vår restaurangpersonal.

En nyhet är att du nu kan följa skolans matsedel via appen "Skolmaten" som du kan ladda ner gratis via Appstore för Iphone eller Google Play för Adroid.

Information från skolrestaurangen


Parkeringsregler vid skolan

  • På den stora parkeringen krävs parkeringstillstånd fram till kl. 17:00 därefter får man stå med P-skiva i 3 timmar. Detta är alltså en personalparkering, då vi endast får dela ut tillstånd till anställda i Huddinge Kommun.
  • Längst gatan vid stora trappan samt på övre lilla parkeringen på båda sidor om vägen(utanför idrottshallen, ovanför stora parkeringen) gäller endast P-skiva 1 timma, där gäller alltså inte parkeringstillstånd. En handikappsplats finns, markerad med skylt.
  • Vi vill även uppmärksamma er på att det är parkeringsförbud på hela vändplanen vid återvinningsstationen, även om detta egentligen inte faller under skolans område.  Flera av oss i personalen har blivit bötfällda där.

Då dessa parkeringsregler är satta av Huddinge Kommuns gatukontor kan vi förvänta oss besök av parkeringsvakter, vilket då innebär att felparkerade bilar kan få böter. Även EPA-traktorer och mopedbilar kommer då att bötfällas på stora parkeringen, då vi inte får dela ut tillstånd till elever.


Information från skolbiblioteket

Då det tyvärr försvinner cirka 100 böcker varje läsår, vilket innebär en stor kostnad för skolan, så  att tar vi ut en avgift på 130 kronor för böcker som inte återlämnas. Självklart kommer vi först lämna en påminnelse och även vara generösa med återlämningstiden. Detta är godkänt av ledning och föräldraråd (se föräldrarårdsprotokollet genom att följa länken nedan)

Hälsningar från Kersti Thufvesson och Marja Johansson, ansvariga för skolbiblioteket

Länk till föräldrarådsprotokollet

skriv ut sidan
252929-happy-children

Nolltolerans mot kränkande behandling

Vår skola anmäler, utreder, åtgärdar och följer upp kränkande behandling.
Här hittar du information om hur Huddinges skolor arbetar.

Pojke står framför en jordglob

Klagomål

Har du synpunkter som gäller skolan? Hit vänder du dig, Klagomålshantering

UNG_dump

Ung Huddinge

Besök Huddinges webbplats för unga! 

Ung Huddinge