Balingsnässkolan
Skolans mångfärgade fasad

Foto: Kungsfoto

Balingsnässkolan är en arkitektoniskt modern och spännande byggnad, idylliskt belägen i skogsbrynet en bit utanför centrumbebyggelsen. Här går elever från förskoleklass upp till år 9.

Våra fantastiska förutsättningar

Skolans omgivningar består av både skog, berg, gräs, spelplaner och stora plana lekytor. Möjligheten till lek, sport, lärande och avkoppling är suveräna.

Den vackra, stilrena skolbyggnaden med stora glasade partier rymmer elva hemvisten i två våningsplan och innehåller även specialsalar, bibliotek, matsal och mycket välutrustade lokaler för musik, bild och hantverk. Interören präglas av ljus och öppenhet.

Vår granne är urskogen men innanför den moderna putsade fasaden pågår en ambitiös och nyskapande verksamhet med fokus på kreativitet och skapande verksamheter.

Under Personal hittar du ledningens kontaktuppgifter.

Webbredaktör: Niklas Forslund
Senast uppdaterad: 2017-01-24

upplysta konstverk på skolgården

Upplysta konstverk på skolgården.

en tall framför skolans vita fasad

Spännande arkitektur nära natur.

lyktstolpe framför flerfärgad vägg

Form och färg i en kreativ miljö.