Elev och lärare

Foto Ingemar Lindewall

Kungsklippeskolan

En liten skola som erbjuder undervisning från förskoleklass till årskurs nio. Skolan har utbildade och skickliga lärare som gör att skolan har en hög kunskapsnivå bland eleverna. Det råder också en väldigt god stämning mellan lärare och elever som gör att det är roligt att gå på Kungsklippeskolan.

Under sin skoltid på Kungsklippeskolan får eleverna göra många olika besök utanför skolan, till exempel gå på museum, besöka teater och kyrkor samt vandra på Sörmlandsleden. Vid flera tillfällen under läsåret genomförs aktiviteter där eleverna får lära känna varandra och samarbeta med elever från andra klasser. För att förebygga och upptäcka mobbning arbetar vi med värderingsövningar och har en aktiv tygghetsgrupp på skolan.

Mer information till dig som förälder (öppnas i nytt fönster)

Webbredaktör: Niklas Sköldhammar
Senast uppdaterad: 2017-08-16

Skylt avlämningsplatser