Sök till vår skola

När du som förälder tillsammans med ditt barn funderar över vilka val och vilken skola som är aktuell till hösten, vill jag, Johanna Rehn, rektor på skolan ge dig lite extra information om Kvarnbergsskolans verksamhet.

Kvarnbergsskolan är en kunskapsskola med hög målsättning.

Att alla elever når kunskapskraven för godkänt (E)eller bättre är ett självklart mål. Elevens individuella utvecklingsplan ligger till grund för att stimulera varje elevs individuella utveckling i lärandet för att lyckas på alla nivåer.

Viktigt för mig

Det som känns extra viktigt för mig som rektor för Kvarnbergsskolan är:

• Att elevernas utveckling och lärande stimuleras efter individuella behov.
  • Att eleverna vistas i en trygg och hälsosam miljö med ordning och reda.
  • Att den goda stämningen bland elever och alla som jobbar på skolan genomsyrar verksamheten.
  • Att ett gott samarbete skapas med elevernas vårdnadshavare.
  • Att ständiga förbättringar och utveckling är i fokus hos alla för att förbättra det egna arbetsresultatet på alla nivåer bland elever och personal.
  • Att alla i skolan jobbar vidare med vårt arbete med att öka elevernas delaktighet och inflytande.

Ansökan till Kvarnbergsskolan

Webbredaktör: Johanna Mellin