Höstskolgård

Mörtviksskolan är en skola för barn från förskoleklass till årskurs 6. Den ligger i Skogås och har en härlig skolgård med mycket natur och lekplatser.

Närheten till skog och sjö ger också många möjligheter till lärande och gemensamma upplevelser i naturen. Vid skolan ligger en stor fotbollsplan med konstgräs som används flitigt.

Läsåret 2017/2018 har vi 16 klasser på skolan från förskoleklass till årskurs 6. Bland dessa finns en klass i grundsärskolan och en liten klass för barn inom autismspektrat.

I Mörtviksskolan pågår ett aktivt arbete för att främja alla elevers trygghet och lärande. Skolans stora satsningar och utvecklingsarbete de senaste åren på språkutveckling, matematik och IKT i undervisningen ligger i linje med Barn- och utbildningsförvaltningens fokusområden.

Läs mer om detta genom att gå vidare till Verksamhetsidé.

Webbredaktör: Göran Håkansson
Senast uppdaterad: 2017-03-14