Samling på idrotten.

Samling på idrotten. Foto: Alexandra Panagiotidou.

Segeltorpsskolan är en skola från årskurs 4 till årskurs 9 med öppet fritids upp till 12 år. På skolan går det cirka 650 elever. Elever i förskoleklass upp till årskurs 3 tillhör nu mera Långsjöskolan som delar lokaler med Segeltorpsskolan.

Segeltorpsskolan ligger i norra Huddinge mellan Fruängen och Kungens Kurva. Närheten till storstaden och naturen skapar bra möjligheter för barnen och deras lärande och utveckling.

Segeltorpsskolans grundsyn är att människor har viljan att utvecklas men att vi har olika förutsättningar och sätt att göra det på. Alla våra elever ska upptäcka lusten att inhämta kunskap. Vi präglas av en vilja att ständigt utvecklas till det bättre där kunskap och trygghet står i centrum. Skolans mål är att bli den bästa skolan för Huddinge med trygga och självständiga individer.

Segeltorpsskolan ligger vid Segeltorps centrum, med närhet till buss och tunnelbana (Fruängens centrum).

Webbredaktör: Daniel Hallander
Senast uppdaterad: 2017-10-09