Högstadiet glasfasad

Foto: Photomic

Vistaskolan

Här möts och arbetar fler än 800 barn varje dag, från förskola till årskurs 9.
En engagerad personalgrupp arbetar dagligen med att ge våra elever de absolut bästa förutsättningarna för en inspirerande och lärorik skoltid. 
I trivsamma lokaler, omgärdat av härlig natur, strävar vi efter att ge era barn en trygg, skapande, utvecklande och fantastisk start i livet.

«juli 2014»
tiontofr
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910

Till kalendariet »

Matsedel V.30

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

« Föregående Nästa »

Dela med dig:
Bokmärk och dela
Vad är det här?

Avslutning på Vistaskolan

Till samtliga elever och föräldrar på Vistaskolan:

Efter många år på Vistaskolan är det dags för mig att gå vidare. Jag vill meddela att jag slutar som rektor på Vistaskolan den 31 juli. Karin Kavmark kommer att vara tillförordnad rektor på skolan from 1 augusti.

När jag nu lämnar Vistaskolan har vi Huddinge kommuns bästa resultat, både kunskapsmässigt och gällande trivsel och trygghet. Det är med stolthet jag ser på Vistaskolans fina verksamhet- där elever och personal varje dag tillsammans skapar en fantastisk  skola som ger kunskap för livet.

Jag önskar alla varmt lycka till i framtiden och säger tack för de här åren.

Glad sommar!

Anna Stjelke
Rektor
Vistaskolan

Foto: pauline siegfried 


Avslutning för klass 9

Igår hade åk 9 sin avslutning på Vistaskolan.

Foto: Sara Sjöstrand


Välkomstmöte för höstens förskoleklasser

Nu har besked om skolplacering för barn som ska börja i förskoleklass höstterminen 2014 skickats ut till alla barn i Huddinge kommun.

Vistaskolans välkomstmöte för höstens förskoleklasser äger rum 19/5 kl 18.00-19.30. Vi träffas i Vistaskolans matsal.

Välkomna!

Anna Stjelke


Nu är våren här!

Foto: Fredrik Mikiver


Vistaskolan åk 6-9 är tryggast i Huddinge kommun

Alla elever i Huddinge kommun svarar varje år på en elevenkät. I årets enkät svarar våra elever i åk 6-9 att de, även detta läsår, är tryggast i kommunen.  Vi har också högst resultat gällande Lärande, Ansvar och inflytande samt Nöjdhet. Det är med stor glädje vi ser att vi tillsammans, elever och all personal, skapar så fin miljö och trivsel på skolan. Det är med stolthet vi tar del av årets resultat; att vi är den skola i kommunen med både högsta meritvärde för eleverna i åk 9 samt den skola som eleverna upplever sig mest trygga.

Även resultatet i åk 1-5 är mycket bra. Vi ligger inte höst gällande trygghet, men vi har väldigt fina resultat och är tredje bästa skola. Då antalet klasser, och med det nyanställning av personal, i de yngre åldrarna ökat så under de senaste åren är resultaten mycket goda. Även resultaten i fritidshemsenkäten visar bra resultat. Våra barn och föräldrar är nöjda med skolans och fritidshemmens verksamhet.

Anna Stjelke
Stolt rektor

skriv ut sidan
Pojke står framför en jordglob

Klagomål

Har du klagomål som gäller skolan? Klicka på länken nedan för att komma till kommunens klagomålshantering för grundskolan.

Klagomålshantering