Högstadiet glasfasad

Vistaskolan

Här möts och arbetar fler än 700 barn varje dag, från förskola till årskurs 9.
En engagerad personalgrupp arbetar dagligen med att ge våra elever de absolut bästa förutsättningarna för en inspirerande och lärorik skoltid. 
I trivsamma lokaler, omgärdat av härlig natur, strävar vi efter att ge era barn en trygg, skapande, utvecklande och fantastisk start i livet.

«juli 2016»
tiontofr
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567

Till kalendariet »

Matsedel V.29

Sommarlov

Måndag Kyckling med röd curry, kokosmjölk och basmatiris

Tisdag Pannbiff med lök samt potatis och grönsaker

Onsdag Wienerkorv med stuvad spenat och färskpotatis

Torsdag Ost- och skinksallad med Rhode Islanddressing samt hembakt bröd

Fredag Biffgryta med svamp, silverlök och cornichons samt ris

« Föregående Nästa »

Dela med dig:
Bokmärk och dela
Vad är det här?
Skolan detalj idrottshallen

Skolstart läsåret 2016-2017

Läsåret startar onsdagen den 17 augusti klockan 9:00 för årskurs 1-9. Lunch serveras i matsalen och skoldagen slutar kl 12:00. Från och med torsdagen den 18 augusti gäller ordinarie schema.Förskoleklass

Onsdagen den 10 augusti sker övergången från förskolan till grundskolan och skolbarnomsorgen tar över. Nya elever i förskoleklass får information om läsårets starttider med mera i sommarbrevet från lärarna i förskoleklasserna.

Fritids

Under sommaren har fritids sommarverksamhet för de som anmält omsorgsbehov. Onsdagen den 10-11 augusti har fritids och skola stängt för studiedagar och planering.


uppstart

Skolavslutning 9 juni!


Avslutningen av detta läsår äger rum 9 juni. Alla elever börjar 8.30 i respektive klassrum.

9.15 samlas alla F-9 för en gemensam avslutning i rundeln på Vista skolväg, ca 30-40 minuters program. Alla elever ställer upp sig klassvis i rundeln på anvisad plats och föräldrar välkomnas i ytterkanterna runt om.

Skoldagen är slut 11.00. För de elever som är kvar på fritids serveras lunch 11.00.

Skolstart i höst är 17 augusti kl. 9.00 i rundeln.


Skolan är öppen som vanligt imorgon

Lyckligtvis har vi inte fått några skador på våra lokaler efter branden i papperskorgen på högstadiedelen i eftermiddags. Vi  kommer därför att kunna bedriva verksamhet som vanligt så snart saneringen av pulvret från brandsläckarna är gjord, vilket vi hoppas kommer bli klart under kvällen/natten. Vi välkomnar därför alla våra elever som vanligt 8.10 i morgon bitti för lektioner enligt schema. I den händelse saneringsarbetet av pulvret inte skulle vara helt färdigt i morgon bitti kommer vi att stuva om i lokalerna så vi kan bedriva undervisning ändå. Högstadiet kommer i så fall att mötas av tydlig information på sina ytterdörrar. 


Rökutveckling i högstadiedelen

Under eftermiddagen upptäckte våra pedagoger att det kom rök från en av toaletterna i högstadiedelen på Vistaskolan. Det brann i en papperskorg och pedagogerna släckte den därför med en pulversläckare. Det blev en kraftig rökutveckling även om branden var släckt, vilket gjorde att brandlarmet gick igång. Därför utrymde vi hela högstadiedelen och ringde brandkåren, allt enligt våra rutiner. Brandkåren var snabbt på plats för att säkra läget och vädra ut lokalerna, medan polisen har startat en utredning om vad som har hänt. Ambulansen har också varit på plats om någon elev eller personal skulle vara chockad eller fått besvär från röken.

Alla högstadieelever är inräknade och de flesta har redan gått hem. De byggnader som inte berördes (låg- och mellanstadiet) har bedrivit skolverksamhet som vanligt. När vi vet hur morgondagen kommer att se ut för högstadieeleverna kommer det att informeras här på hemsidan. Det kommer även att skickas hem ett brev till alla föräldrar under eftermiddagen med mer information.
Vänliga hälsningar Karin Kavmark, rektor Vistaskolan


generell puffbild

Inbjudan till föräldrakväll om IT

Länk till inbjudan.

skriv ut sidan
252929-happy-children

Nolltolerans mot kränkande behandling

Vår skola anmäler, utreder, åtgärdar och följer upp kränkande behandling.
Här hittar du skolornas planer och information om hur Huddinges skolor arbetar.

Pojke står framför en jordglob

Klagomål

Har du klagomål som gäller skolan? Klicka på länken nedan för att komma till kommunens klagomålshantering för grundskolan.

Klagomålshantering

UNG_dump

Ung Huddinge

Besök Huddinges webbplats för unga! 

Ung Huddinge