Högstadiet glasfasad

Vistaskolan

Här möts och arbetar fler än 700 barn varje dag, från förskola till årskurs 9.
En engagerad personalgrupp arbetar dagligen med att ge våra elever de absolut bästa förutsättningarna för en inspirerande och lärorik skoltid. 
I trivsamma lokaler, omgärdat av härlig natur, strävar vi efter att ge era barn en trygg, skapande, utvecklande och fantastisk start i livet.

«december 2016»
tiontofr
2829301234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678

Till kalendariet »

Matsedel V.49

Vegetariskt alternativ erbjuds dagligen

Måndag Fläskytterfilégryta med kronärtskocka serveras med tagliatelle

Tisdag Rotmos med köttkorv

Onsdag SuperMarios kycklinggryta med matkorn alt. ris

Torsdag Parmesangratinerad fiskfilé med ris

Fredag Citron- och timjanstekt kalkonbröst med brysselkål, potatis och sås

« Föregående Nästa »

Dela med dig:
Bokmärk och dela
Vad är det här?
Skolan detalj idrottshallen

Skolstart läsåret 2016-2017

Läsåret startar onsdagen den 17 augusti klockan 9:00 för årskurs 1-9. Lunch serveras i matsalen och skoldagen slutar kl 12:00. Torsdag 18/8 samt fredag 19/8 enligt tider från klasslärare eller mentorer. Från och med måndagen den 22 augusti gäller ordinarie schema.Förskoleklass

Onsdagen den 10 augusti sker övergången från förskolan till grundskolan och skolbarnomsorgen tar över. Nya elever i förskoleklass får information om läsårets starttider med mera i sommarbrevet från lärarna i förskoleklasserna.

Fritids

Under sommaren har fritids sommarverksamhet för de som anmält omsorgsbehov. Onsdagen den 10-11 augusti har fritids och skola stängt för studiedagar och planering.


uppstart

Skolavslutning 9 juni!


Avslutningen av detta läsår äger rum 9 juni. Alla elever börjar 8.30 i respektive klassrum.

9.15 samlas alla F-9 för en gemensam avslutning i rundeln på Vista skolväg, ca 30-40 minuters program. Alla elever ställer upp sig klassvis i rundeln på anvisad plats och föräldrar välkomnas i ytterkanterna runt om.

Skoldagen är slut 11.00. För de elever som är kvar på fritids serveras lunch 11.00.

Skolstart i höst är 17 augusti kl. 9.00 i rundeln.


Skolan är öppen som vanligt imorgon

Lyckligtvis har vi inte fått några skador på våra lokaler efter branden i papperskorgen på högstadiedelen i eftermiddags. Vi  kommer därför att kunna bedriva verksamhet som vanligt så snart saneringen av pulvret från brandsläckarna är gjord, vilket vi hoppas kommer bli klart under kvällen/natten. Vi välkomnar därför alla våra elever som vanligt 8.10 i morgon bitti för lektioner enligt schema. I den händelse saneringsarbetet av pulvret inte skulle vara helt färdigt i morgon bitti kommer vi att stuva om i lokalerna så vi kan bedriva undervisning ändå. Högstadiet kommer i så fall att mötas av tydlig information på sina ytterdörrar. 


Rökutveckling i högstadiedelen

Under eftermiddagen upptäckte våra pedagoger att det kom rök från en av toaletterna i högstadiedelen på Vistaskolan. Det brann i en papperskorg och pedagogerna släckte den därför med en pulversläckare. Det blev en kraftig rökutveckling även om branden var släckt, vilket gjorde att brandlarmet gick igång. Därför utrymde vi hela högstadiedelen och ringde brandkåren, allt enligt våra rutiner. Brandkåren var snabbt på plats för att säkra läget och vädra ut lokalerna, medan polisen har startat en utredning om vad som har hänt. Ambulansen har också varit på plats om någon elev eller personal skulle vara chockad eller fått besvär från röken.

Alla högstadieelever är inräknade och de flesta har redan gått hem. De byggnader som inte berördes (låg- och mellanstadiet) har bedrivit skolverksamhet som vanligt. När vi vet hur morgondagen kommer att se ut för högstadieeleverna kommer det att informeras här på hemsidan. Det kommer även att skickas hem ett brev till alla föräldrar under eftermiddagen med mer information.
Vänliga hälsningar Karin Kavmark, rektor Vistaskolan


generell puffbild

Inbjudan till föräldrakväll om IT

Länk till inbjudan.

skriv ut sidan
252929-happy-children

Nolltolerans mot kränkande behandling

Vår skola anmäler, utreder, åtgärdar och följer upp kränkande behandling.
Här hittar du skolornas planer och information om hur Huddinges skolor arbetar.

Pojke står framför en jordglob

Klagomål

Har du klagomål som gäller skolan? Klicka på länken nedan för att komma till kommunens klagomålshantering för grundskolan.

Klagomålshantering

UNG_dump

Ung Huddinge

Besök Huddinges webbplats för unga! 

Ung Huddinge